Arkitekturdagar 2021

Årets Arkitekturdagar på Form/Design Center bjuder på två heldagar inriktade på fyra olika teman med både internationella och nationella gäster.

Mingel, föreläsningar, debatt och diskussion präglar dagarna som genomförs i samarbete med olika organisationer – både lokalt, nationellt och internationellt. Språket är varierat; den 1 september är alla presentationer på engelska (med vissa diskuterande samtal på svenska) och den 2 september är alla presentationer på svenska (samt någon dansk/norsk gäst).

Årets Arkitekturdagar bjuder på spaningar från de fem nordiska huvudstäderna, samtal om skönhet, reflektioner kring digital materiell praktik och hantverkets arkitektur, regionutveckling i Kina, arkitektur i den Antropocena tidsåldern och mycket mer.

1 september

2 september

Arkitekturdagarna

Sveriges Arkitekter genomför årligen Arkitekturdagarna i samarbete med Form/Design Center. Detta välbesökta nationella arrangemang är kostnadsfritt och samlar ett stort antal föreläsare, debattörer och samarbetspartners. Eventet lyfter arkitektur i alla skalor – både globalt och nationellt.

Arkitekturdagarna har varje år temat “Framtidens arkitektur och framtidens arkitektroll” och evenemanget genomförs av Sveriges Arkitekter på Form/Design Center. Arkitekturdagarna 2021 är uppdelade i fyra halvdagar med varsitt fördjupat tema.